Bruce Lee-spill

bruce_lee_390555862
Panom / Shutterstock.com

Legenden Bruce Lee har inspirert mange. Det er laget filmer om ham, og spillutviklere har også blitt inspirert til å lage kampsportspill basert på ham. Du kan til og med teste ut en spilleautomat basert på Bruce Lee.

Bruce Lee gratisspill

Det er ikke bare ett spill som er inspirert av Bruce Lee. Det finnes mange av dem, og noen av dem har eksistert en stund. Allerede i 1984 ble spillet Bruce Lee lansert til Atari og Commodore 64. Dette spillet kan selvsagt ikke sammenlignes med dagens kvalitetsspill, men det viser at legenden tidlig ga inspirasjon til spill. Har du lyst på et gratis Bruce Lee spill, kan du besøke Spillespill, eller Karategames. Du kan også laste ned et spill som app hos Google Play, så det er bare å slå deg løs på alle måter mens du spiller Bruce Lee.

Fredeligere videoautomater

Hvis du foretrekker et spill der du slipper å sparke og slå, er en videoautomat løsningen. Her skal du bare spinne hjulene. Liker du Bruce Lee, kan du velge spillet Bruce Lee Dragon’s Tale hos Videoslots, der du møter legenden i egen person. Det første du nok legger merke til i dette spillet, er den litt uvanlige oppbyggingen. Det er fem hjul i spillet, men de to første hjulene har bare to rader, mens de to siste hjulene har fire rader. Spillet har 30 gevinstlinjer, og innsatsen er fra 0,30 til 60 euro per spinn.

Mengder av gratisspinn

Spilleautomaten Bruce Lee Dragon’s Tale gir deg muligheten til å vinne gratisspinn på tre ulike måter. Det lønner seg å lese mer om dette i spillets gevinsttabell før du begynner å spille. Spilleautomaten skiller seg ut i oppbygning, og nettopp derfor oppleves den som nyskapende og spennende. Test den gjerne gratis før du spiller med ekte penger.

About

View all posts by